Кандидат за кмет и кандидати за общински съветници в община Иваново

 

Васил Златев за кмет на община Иваново

Васил Златев е на 44 години, роден е в град Русе. Бори се повече от 10 години за чист въздух в родния си град. Преди 8 години се мести в село Божичен, където успява да обедини местните хора за нова детска площадка и в поддържането на парка в селото. Завършва икономика на търговията в Икономическия университет Варна и магистратура по бизнес информатика в Русенския университет. Професионално се развива в търговията и строителството. Женен с едно дете.

Кандидат за кмет на община Иваново и за общински съветник с преференция 101 от “Продължаваме Промяната - Демократична България”. Десислава Великова за общински съветник в община Иваново

Десислава Великова е председател на Народно читалище “Просвета 1927” с. Табачка от 2020 г. Бакалавър по Българска филология в Шуменският университет, а в момента учи задочно магистратура по Психология към Великотърновският университет.
Кандидат за общински съветник с преференция 102 от “Продължаваме Промяната - Демократична България”.

Подкрепете кандидатите за кмет и общински съветници в община Иваново

Обезлюдяването е главният проблем на община Иваново. От 25000 жители преди 75 години, днес те са 7651. Основните оплаквания от гражданите включват проблеми с инфраструктурата във всичките 13 населени места на общината и недостатъчните транспортни връзки както с общинския център - Иваново, така и с Русе. Една от първите задачи ще бъде разработването на нова транспортна схема за улесняване на достъпа и привличане на нови жители от Русе. Това ще подкрепи развитието на нашите населени места и ще внесе нов живот в общината. Убедни сме, че много неща могат да се променят към по-добро.

Популярни публикации от този блог

Анализ на устройствения план на Русе и проблемите в бившето КТМ

Кандидати за Общински съветници в Русе от "ПП-ДБ" на Местните избори 2023

Йоана Терзиева - Градски активист, Майка на 2 деца и Психотерапевт - с номер 66 и преференция 110

доц. д-р Иван Станев - Университетски преподавател, Стратег и Визионер за развитието на Русе

Д-р Ростислав Кандиларов - преподавател по физика в РУ, Екоактивист и Велосипедист

Михаил Михов - Туристически експерт и Водач, Екоактивист и Природолюбител

Рена Стефанова за кмет на Русе - Местни избори 2023

Митко Кунчев - дългогодише директор на МГ „Баба Тонка“, Русе

Предложения за гражданите на Русе