Скейт парк в Русе

Скейт парк в Русе
За да се проектира и изгради скейт парк в Русе ще са необходими под 0,5% от годишния бюджет на общината, който е 138 милиона лева.

Нашият проект за нов и модерен скейт парк започна в началото на август, когато посетихме настоящето съоръжение зад Дома на културата и разговаряхме с децата, които караха колелета, тротинетки и скейтбордове там. Те ни споделиха проблемите и обсъдихме какво може да се направи. Свързахме се с фирми, които са правили скейт паркове и тази, която е проектирала и изградила парка в Бургас се отзова. Скоро ще публикуваме визуализация на идейно предложение от фирма "Джерамис Интернешънъл" ЕООД и ще го предложим на обсъждане на заинтересованите.

Остава отворен въпросът къде може да се изгради тази площадка, като един от вариантите е във вътрешността на Парка на Младежта. Предвидили сме медицински пункт, осветление, видеонаблюдение, тоалетна, шкафчета за багаж и пейки.

Очаквайте още материали по темата. Моля, споделете за да достига нашето послание до повече хора.

Аз съм Деана Тонева - кандидат за кмет на община Русе от “Демократична България - обединение”. Ние - коалицията между “Движение ДА България”, “Демократи за силна България” и “Зелено движение”, работим най-сетне в Русе да се случи истинска положителна промяна, а не подмяна!

Моля, гласувайте на 27 октомври 2019! Подкрепете ни в бюлетините под № 66, за да превърнем Русе в един наистина добър град за живеене!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Популярни публикации от този блог

Анализ на устройствения план на Русе и проблемите в бившето КТМ

Йоана Терзиева - Градски активист, Майка на 2 деца и Психотерапевт - с номер 66 и преференция 110

Д-р Ростислав Кандиларов - преподавател по физика в РУ, Екоактивист и Велосипедист

Васил Златев - кандидат за кмет на община Иваново

Рена Стефанова за кмет на Русе - Местни избори 2023

Кандидати за Общински съветници в Русе от "ПП-ДБ" на Местните избори 2023

Бюлент Хасанов е кандидата за кмет на Сливо Поле от ПП-ДБ

Продължаваме промяната - Демократична България поднесоха венец пред Паметника на свободата в Русе

Анализ на замърсяването на въздуха в Русе