Иван Белчев - Кандидат за Народен представител от Русе
Русенецът Иван Белчев е по професия IT специалист, а по призвание организатор на инициативи в сферата на екологията, подобряването на градската среда, спорта и туризма. Основател е на спортен клуб Ruse GO.

Народен представител в 48-ото Народно събрание с 55 зададени въпроса (за 3 месеца) към министри, голяма част от които са насочени към решаване на проблеми в Русе и региона. Член на комисиите в Народното събрание по Околна среда и водите и Образование. Съвносител на множество законопроекти, два от които са свързани с Русе - "Такса Дунав мост да остава в Община Русе" и "Закон за неприятните миризми от предприятия-замърсители".

Участва активно в екологични становища за замърсяващи производства в Русе и вижда нуждата от законови промени, защото проблемите не са само в родния му град, а и в цяла България.

Завършил е Немската гимназия в Русе, а висшето си образование в Русенския университет и Техническия университет в Манхайм, Германия. Владее немски и английски език. Баща на 2 деца.

"Кандидат съм за народен представител от Русе в коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България". Вече два пъти доказахме, че когато гласувате за мен с преференция, пренареждаме окончателната листа. Този път летвата е висока, но не непостижима - 1300 гласа - гласовете на вас, които са гласували за мен, на вашите роднини и приятели, на които можете да разкажете за моята работа като народен представител и граждански активист, гласовете на техните приятели и така нататък по веригата.

Важно е да Предадете Нататък посланието, защото само така можем да победим. Заедно.

Никой не е казал, че ще бъде лесно. Но аз не обичам да ми е лесно. Аз се боря за каузите и го доказвам всеки път. Бавно и последователно.

Следващата крачка ще са местните избори през есента на тази година, но които залагам изключително много. Там летвата за кметския пост и общински съветници ще е още по-висока.


Вижте повече за Иван Белчев

Популярни публикации от този блог

Иван Белчев - Дарик радио Русе - Гражданския и екоактивист от Русе е кандидат за народен представител

Анализ на устройствения план на Русе и проблемите в бившето КТМ

Иван Белчев - От екоактивист към народен представител, борещ се за чист въздух в Русе

ПП-ДБ Русе - Кандидати за народни представители - Избори 9 юни 2024

Йоана Терзиева - Градски активист, Майка на 2 деца и Психотерапевт - с номер 66 и преференция 110

Кандидати за Общински съветници в Русе от "ПП-ДБ" на Местните избори 2023

Депутатът Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта, в Русе на 23 май от 16:30 до 19:00 ч

Кампанията на ПП-ДБ започна с пълна зала в Русе

Мартин Димитров - водач на листата на ПП-ДБ в Русе - Избори 9 юни 2024